SEL FELAKETİ ARAŞTIRMA KOMİTESİ TOPLANDI

Girne-Lefkoşa Anayolunda Meydana Gelen Sel Felaketinin Oluşum Nedenleri ve Sonucunda Yaşanan Can Kayıpları İle İlgili Yol ve Trafik Güvenliği Konusunda İhmalin Olup Olmadığı İle İlgili Meclis Araştırma Komitesi,         CTP Milletvekili Fikri Toros Başkanlığında, bugün saat 14:00’de toplandı.

Girne-Lefkoşa Anayolunda Meydana Gelen Sel Felaketinin Oluşum Nedenleri ve Sonucunda Yaşanan Can Kayıpları İle İlgili Yol ve Trafik Güvenliği Konusunda İhmalin Olup Olmadığı İle İlgili Meclis Araştırma Komitesi, toplantıya davetli olarak katılan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Karayolları Dairesi, Çevre Koruma Dairesi, Meteoroloji Dairesi ve Trafikte Kazasız Yaşam Derneği(TRAKAYAD)’nden gelen yetkililer ile birlikte  Sayın Demet Karşılı, Sayın Çınar Karal ve Sayın Mehmet Katrancı’nın da görüşlerini dinledi. Yukarıda bahsi geçen Araştırma Komitesi, çalışmalarına ilerleyen günlerde de devam edecektir.

CTP Milletvekili Fikri Toros Başkanlığındaki Komite toplantısına, UBP Milletvekili ve Komite Başkanvekili Hamza Ersan Saner, Komite Üyeleri; UBP Milletvekili Olgun Amcaoğlu, HP Milletvekili Hasan Büyükoğlu, HP Milletvekili Erek Çağatay ve CTP Milletvekili Salahi Şahiner’in yanısıra UBP Milletvekili Dr. Özdemir Berova  da katıldı.